Het tiny forest van de groene burgemeester, in Costa Rica

Op 29 april mocht de groene burgemeester online optreden voor de studievereniging van de planologen op de RuG, om uit te leggen hoe het volgens hem zit met de duurzaamheid. De vereniging draagt de bijzondere naam Ibn Battuta, een ontdekkingsreiziger uit de middeleeuwen (leuk om dat verhaal te lezen op https://www.ibnbattuta.nl/history/the-life-of-ibn-battuta). Als bedankje kreeg ik een onverwacht cadeau. Nu ben ik blij en trots.

Hoi Peter Bootsma,

Merel Flap heeft een stukje regenwoud voor je geadopteerd!
Persoonlijk berichtje: “Goedemorgen,

Met dit cadeau willen wij u nogmaals bedanken voor uw bijdrage om de Day of Sustainability tot een succes te maken. We hebben van verschillende deelnemers vernomen dat uw lecture erg interessant en boeiend was. Met dit certificaat wordt circa 8 vierkante meter regenwoud beschermd tegen ontbossing. We hopen dat u ook van het evenement heeft genoten. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via sustainability.ibnbattuta@gmail.com.

Vriendelijke groeten,

Project group Sustainability and Society”

Vanaf nu ben jij een beschermer van het Costa Ricaanse Regenwoud. Het aantal vierkante meters dat je cadeau hebt gekregen, vind je op het bijgevoegde certificaat. Tip: Deel jouw certificaat als trotse amigo van het regenwoud op social media. Over ons: Adopteer Regenwoud heeft als doel 2000 hectare aan te kopen en te beschermen in Costa Rica samen met de lokale bevolking. Zo helpen wij samen mens en natuur. Meer weten? Ga naar adopteerregenwoud.nl. Blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ter plaatse? Volg ons op FaceBook en Instagram.

Met enthousiaste groet, Matthijs & Maarten
Adopteer Regenwoud